Ondernemerszaken: Administratie en Advies

By 13 augustus 2018 Blog, Nieuws

Per 1 juli 2018 heeft ons kantoor een nieuwe naam. Geen drastische verandering, maar wel een kleine aanpassing zodat meteen duidelijk is wat wij doen. Ons kantoor heet nu de Fûke Administratie en Advies. Want ondernemers kunnen niet alleen bij ons terecht om hun boekhouding uit te besteden. Ook voor advies op fiscaal, bedrijfseconomisch en strategisch gebied kun je bij ons terecht.

Waar moet je aan denken als wij zeggen dat wij je advies kunnen geven?
Bijvoorbeeld aan investeringsadvies. Stel je voor je wilt graag investeren in zonnepanelen op je bedrijfspand. Wij kunnen je dan adviseren op elke manier je deze investering fiscaal zo aantrekkelijk mogelijk kunt doen en van welke subsidies je eventueel gebruik kunt maken.

Of je wilt een nieuw bedrijf starten. Hoe maak je een ondernemingsplan? Is jouw idee wel levensvatbaar? Zou je financiering kunnen krijgen bij een bank om jouw idee tot leven te wekken? Wij geven je antwoord op deze vragen en helpen je bij het maken van jouw ondernemingsplan. Maar daar blijft het niet bij. Wij helpen je ook om je plannen in acties om te zetten zodat je vliegend van start kunt.

Misschien ben je al een tijdje ondernemer en wil je graag doorgroeien. Maar hoe?
Wij maken een analyse van je bedrijf en bedenken met jouw een groeistrategie. Daarna helpen we je om deze strategie te implementeren, zodat jouw doel werkelijkheid kan worden.

Heb jij vragen over je bedrijfsvoering, groei of strategie? Neem dan contact met ons op. Dan maken we een afspraak om te bespreken wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen.