Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij tijd over houdt om te doen waar jij goed in bent: ondernemen! Administratiekantoor de Fûke is een klein maar veelzijdig administratiekantoor met een duidelijke, no-nonsense aanpak.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een laagdrempelige informele sfeer en tegelijk een grote deskundigheid en brede kennis van zaken. Door onze kleinschaligheid zijn de lijnen kort en krijg jij als klant de aandacht die je verdient.

Ben je benieuwd of onze visie op ondernemen en administreren bij jouw onderneming past? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met

  • Anema Salaris en Advies
  • Blue Note Belastingadvies

Wie zijn wij?

Nynke Nieuwenhuis (1956)

Na de opleiding MBA ( Moderne Bedrijfsadministratie) is Nynke in 1991 begonnen met Administratiekantoor de Fûke, aan de keukentafel in Jirnsum. Daar in haar kantoor aan huis besprak ze de gang van zaken met ondernemers, stroomlijnde ze de wilde ideeën van startende ondernemers en hielp ze particulieren met het invullen van de belastingaangiften. In de loop der jaren groeide de Fûke uit tot een volwaardig administratiekantoor en verhuisde het kantoor naar Drachten en vervolgens Harlingen, maar de sfeer en laagdrempeligheid van de keukentafel is nooit verdwenen.
Nynke haar werkwijze kenmerkt zicht door een grote mate van efficiency, recht-toe recht-aan communicatie en een uitstekend vermogen tot meedenken met de ondernemer. Zij blinkt uit in het inrichten en voeren van financiële administraties en projectadministraties en het begeleiden van (startende) ondernemers bij de bedrijfsvoering.

Amarins Sytema (1982)

Na de Bachelor Bedrijfseconomie en een carrière bij een middelgroot accountantskantoor is Amarins in 2012 toegetreden tot Administratiekantoor de Fûke.

Amarins haar werkwijze kenmerkt zicht door een groot analyserend vermogen, brede kennis van zaken op administratief en fiscaal gebied en directe communicatie. Zij blinkt uit in het vinden van de juiste oplossingen voor fiscale en administratieve problemen en het adviseren van ondernemers voor een duurzame, toekomstbestendige onderneming.

In een kennismakingsgesprek kijken we wat we voor jou kunnen doen. Een advies onder het genot van een bakje koffie bij ons op kantoor. Gewoon heel normaal, zonder fratsen en tierelantijnen.

Amarins