De zelfstandige professional

Deze zelfstandige professional verleent meestal een dienst en verkoopt dus vaak uren of projecten. Omdat de administratie relatief eenvoudig en overzichtelijk is, verwerkt de ondernemer een groot deel van de administratie zelf in een (online) boekhoudpakket naar keuze.
Eens per maand of per kwartaal gaan wij bij de ondernemer langs om de administratie te controleren en de btw-aangifte op te stellen.

Ook bespreken we de huidige stand van zaken en geven we eventueel advies over de bedrijfsvoering. Na afloop van het boekjaar stellen wij de jaarstukken en de aangifte Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting op. Ook bespreken we de jaarstukken met de ondernemer en bespreken we eventuele adviespunten.

Waarom dit pakket?

  • Relatief eenvoudig en overzichtelijk administratie
  • Eigen (online) boekhoudpakket naar keuze
  • Wij controleren de administastratie en verzorgen de btw-aangifte
  • Wij verzorgen de jaaraangifte
  • Advies en besprekingen naar behoefte gedurende het jaar

Wat zeggen klanten?

Onze focus ligt op design, online concepten en het verblijden van ons klanten. We besteden graag al onze tijd aan deze kerntaken. Het inboeken van bonnetjes en het voeren van onze administratie leidt daarvan af. De Fûke Administratiekantoor neemt deze taken zeer zorgvuldig van ons over. Geeft advies wanneer we dit nodig hebben en is een uitstekende sparringspartner. Amarins en Nynke hebben daarnaast een heerlijk nuchtere mindset, dat spreekt ons aan.

Jetze Paulusma, de Staat van Creatie

Een kennismakingsgesprek is bij ons altijd vrijblijvend en en mooie gelegenheid om te ontdekken of wij bij jou als ondernemer passen.

Nynke